Contact

Ben je helemaal klaar voor een zorgeloze renovatie aan je woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met persoonlijk advies en luisteren naar al jouw wensen. 

Wil je ook advies op maat en ben je benieuwd wat Aluku voor je kan betekenen? Stuur je vraag in via onderstaand formulier of maak telefonisch een afspraak voor onze showroom via 0181 451 851. Onze gepassioneerde werknemers gaan graag voor je aan de slag. Met al meer dan 50 jaar aan ervaring weten wij van ieder project een succes te maken. Dus ook van die van jou. Hoe ingewikkeld deze ook op het eerste oog lijkt. 

In de onderstaande velden kun je al je gegevens achterlaten zodat wij zo snel mogelijk je vraag over  aluminium of kunststof kunnen beantwoorden. Check voor de zekerheid of je alle gegevens goed hebt ingevuld, zodat we je op de juiste manier kunnen benaderen. Hoe duidelijker de vraag, hoe sneller én beter we de vraag kunnen beantwoorden. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen op je bericht te reageren.

Showroom gesloten ivm offerte stopOm onze, meer dan 50-jarige kwaliteit service en zekerheid te continueren, hebben wij vanaf heden een offerte stopEn kunnen er ook helaas geen afspraken meer worden gemaakt, om onze showroom te bezoekenWij hebben momenteel zoveel opdrachten lopen -met als gevolg lange levertijden- dat wij vanaf heden alle aandacht, de afspraken, de toezeggingen en onze energie, hierin gaan steken.Zodat wij al deze opdrachten met onze bekende kwaliteit service en zekerheid uit kunnen -blijven- voerenMet pijn in ons hart moeten wij deze beslissing nemen!!Wij willen een betrouwbaar familiebedrijf blijven en op deze manier alle gemaakte afspraken en beloftes na blijven komen!Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip

Mocht u vragen hebben over lopende aanvragen/projecten kunt u altijd telefonisch met ons contact opnemen. 

Je hebt de mogelijkheid om foto’s van je persoonlijke situatie toe te voegen. Zo kunnen wij een betere inschatting maken van de kosten en mogelijkheden bij Aluku. De foto’s mogen een maximale grootte hebben van vijf mb en er kunnen maar twee foto’s tegelijk worden meegestuurd. Uiteraard kunnen we in het vrijblijvende kennismakingsgesprek meerdere foto’s doornemen.

Krommedijk 3, 3214 LH Zuidland

0181-451851

info@aluku.nl

WhatsApp ons