Terrasoverkapping

Of het nu gaat om een tuinfeest of een winterbarbecue: onder de terrasoverkappingen van Aluku geniet je nóg meer van je eigen tuin. Regen of niet: je kunt altijd plaats nemen onder de knusse overkapping die op maat wordt gemaakt. Aluku werkt samen met de leveranciers Pallazzo en Weinor. 

Vaker buitenleven door de bijpassende wanden
Een terrasoverkapping alleen is voor veel mensen niet genoeg. Het Nederlandse klimaat zorgt namelijk wel eens voor flinke windstoten en hagel buien. Met de bijpassende wanden van Aluku ben je nog meer beschut tegen het Hollandse weer. Zo kun je ook tussen de buien door ook genieten van buiten. Deze speciale wanden kunnen volledig naar jouw smaak worden uitgevoerd maar worden wel standaard voorzien van een aluminium profiel. Kies bijvoorbeeld voor glazen panelen of hardglazen schuifwanden. Kortom: er is voor ieder wat wils bij Aluku.

Zonwering en verlichting met afstandsbediening
Houd je van moderne technologie en bedien je het liefst alle apparaten met een afstandsbediening? Dan hebben wij van Aluku goed nieuws. De terrasoverkapping, tuinkamer of veranda (het is maar net hoe je het wil noemen) kan worden voorzien van slimme technologie. We hebben het dan over de Weinor Sottezza II Opti-Stretch onderzonwering met Somfy IO-motor. Een hele mond vol: maar het betekent eigenlijk dat je de terrasoverkapping van alle gemakken kan voorzien. Je kan hiermee zelfs het licht bedienen. We laten in onze showroom in Zuidland graag zien hoe deze slimme technologie er in het echt uit ziet.

Fundering
Voordat er een terrasoverkapping komt te staan die volledig voldoet aan al jouw wensen, moet er eerst een fundering komen. Wij van Aluku gebruiken hiervoor originele Krinner schroeffundamenten die wij plaatsen onder de hoekkolommen. Kies je voor bijpassende wanden? Ook daar kunnen we schroeffundamenten plaatsen zodat je jarenlang plezier kunt hebben van jouw nieuwe terrasoverkapping. We gaan zorgvuldig en secuur te werk om de kwaliteit te waarborgen die wij zo belangrijk vinden.

Leveranciers

Wij werken met de gerenommeerde leveranciers Pallazzo en Weinor.

pallazzo
weinor

Garanties

Algemene geldende fabrieksgaranties (voor nadere specificaties; vraag dit bij ons na of klik hier

Geïnteresseerd in terrasoverkappingen van Aluku?

Maak een afspraak en kom langs bij ons in de showroom voor advies op maat. 

Recente Projecten

Terrasoverkappingen

Terrasoverkapping
Aluku Zuidland

Terrasoverkapping in Barendrecht

Met passen en meten, wordt de meeste tijd versleten….! Bij deze diktevreden particuliere klant in Barendrecht hebben wij een aluminium serre geleverd en geplaatst De

Meer lezen >>
WhatsApp ons