Terrasoverkapping

Een feestje, een BBQ…., bij deze gelegenheden geeft een terrasoverkapping, tuinkamer of veranda een extra dimensie aan uw huis. Een druppeltje regen doet daar geen afbreuk aan. Verleng uw zomer of geniet van de allereerste zonnestralen! U zit heerlijk in uw tuin, zelfs in de nazomer blijft u zitten tot in de late uurtjes. U zit beschut en warm. Uw woongenot is vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen.

Leveranciers

Wij werken met de gerenommeerde leveranciers Pallazzo en Weinor.

Wanden

Om nog langer te genieten van ‘outdoor living’ en het ‘buitenleven’ kunt u kiezen voor het toepassen van diversen soorten wanden. Deze kunnen worden uitgevoerd met aluminium profielen en vast glas of panelen, met hardglazen schuifwanden.

Zonwering en verlichting met afstandsbediening
De terrasoverkapping, tuinkamer of veranda kan desgewenst worden voorzien van  een Weinor Sottezza II Opti-Stretch onderzonwering met Somfy IO motor en handzender. Nieuw is de bovengemonteerde zonwering Weinor WGM Top. De liggers van het daksysteem kunnen worden voorzien van dimbare ledverlichting die met een Somfy IO handzender bediend worden (op verzoek in combinatie met de onder/bovenzonwering). Voor het dak kunt u de keuze maken uit gelaagd glas of kunststof polycarbonaat dakplaten.

Fundering
De bouw van een terrasoverkapping, tuinkamer of veranda begint met een goede fundering. Wij gebruiken onder de hoekkolommen originele Krinner schroeffundamenten. Eventuele zij- en voorwanden worden ook voorzien van een schroeffundament.

Garanties

Algemene geldende fabrieksgaranties (voor nadere specificaties; vraag dit bij ons na of klik hier

Geïnteresseerd in terrasoverkappingen van Aluku?

Maak een afspraak en kom langs bij ons in de showroom voor advies op maat. 

Recente Projecten

Terrasoverkappingen