Afspraak maken

Kom gerust langs bij ons in de showroom zonder afspraak. Echter om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen, is het handig om een afspraak te maken. Geef aan welke dag u het liefst langs zou willen komen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Normaliter kun je zonder afspraak onze showroom bezoeken, echter vragen we je i.v.m. de huidige coronamaatregelen om een afspraak in te plannen. Zo kunnen we uitgebreid de tijd nemen om je op een zorgvuldige en persoonlijke manier te helpen. Ook voorkomen we zo dat het te druk wordt in onze showroom. Dus ben je op zoek naar kozijnen in regio Voorne-Putten en Rotterdam of wil je nieuwe aluminium of kunststof ramen kopen? Dan ben je bij Aluku aan het juiste adres.

Alle afspraken in onze showroom gaan op afspraak. Zo kunnen we uitgebreid de tijd nemen om je op een zorgvuldige en persoonlijke manier te helpen. Ook voorkomen we zo dat het te druk wordt in onze showroom. Dus ben je op zoek naar kozijnen in regio Voorne-Putten en Rotterdam of wil je nieuwe aluminium of kunststof ramen kopen? Dan ben je bij Aluku aan het juiste adres.

Showroom gesloten ivm offerte stopOm onze, meer dan 50-jarige kwaliteit service en zekerheid te continueren, hebben wij vanaf heden een offerte stopEn kunnen er ook helaas geen afspraken meer worden gemaakt, om onze showroom te bezoekenWij hebben momenteel zoveel opdrachten lopen -met als gevolg lange levertijden- dat wij vanaf heden alle aandacht, de afspraken, de toezeggingen en onze energie, hierin gaan steken.Zodat wij al deze opdrachten met onze bekende kwaliteit service en zekerheid uit kunnen -blijven- voerenMet pijn in ons hart moeten wij deze beslissing nemen!!Wij willen een betrouwbaar familiebedrijf blijven en op deze manier alle gemaakte afspraken en beloftes na blijven komen!Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip

Openingstijden van de showroom

Maandag t/m donderdag:
Van 8:30 tot 16:00 uur.

Vrijdag:
Van 8:30 tot 15:00 uur.

Extra sluitingen:

Let op! Alle afspraken in onze showroom gaan op afspraak. 

Krommedijk 3, 3214 LH Zuidland

info@aluku.nl

0181-451851