Afspraak maken

Plan voor je bezoek aan de showroom een afspraak in. Helaas is Angelo door ziekte beperkt inzetbaar. Aangezien hij hét aanspreekpunt van onze verkoop is, zowel in de showroom als op huisbezoek, kan het wellicht voorkomen dat er niet op korte termijn een afspraak ingepland kan worden. 
 
Maar als je tijdig aangeeft wanneer je een afspraak wilt plannen, gaan wij proberen tijd vrij te maken, zodat hij je op een zorgvuldige en persoonlijke manier kan helpen. 
 
Dus ben je op zoek naar kozijnen in de regio Voorne-Putten en Rotterdam? Dan ben je bij Aluku op het juiste adres. 

Alle afspraken in onze showroom gaan op afspraak. Zo kunnen we uitgebreid de tijd nemen om je op een zorgvuldige en persoonlijke manier te helpen. Ook voorkomen we zo dat het te druk wordt in onze showroom. Dus ben je op zoek naar kozijnen in regio Voorne-Putten en Rotterdam of wil je nieuwe aluminium of kunststof ramen kopen? Dan ben je bij Aluku aan het juiste adres.

Showroom gesloten ivm offerte stopOm onze, meer dan 50-jarige kwaliteit service en zekerheid te continueren, hebben wij vanaf heden een offerte stopEn kunnen er ook helaas geen afspraken meer worden gemaakt, om onze showroom te bezoekenWij hebben momenteel zoveel opdrachten lopen -met als gevolg lange levertijden- dat wij vanaf heden alle aandacht, de afspraken, de toezeggingen en onze energie, hierin gaan steken.Zodat wij al deze opdrachten met onze bekende kwaliteit service en zekerheid uit kunnen -blijven- voerenMet pijn in ons hart moeten wij deze beslissing nemen!!Wij willen een betrouwbaar familiebedrijf blijven en op deze manier alle gemaakte afspraken en beloftes na blijven komen!Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
Van 8:30 tot 16:00 uur.

Vrijdag:
Van 8:30 tot 15:00 uur.

Extra sluitingen:
vrijdag 29 maart
(Goede Vrijdag)
maandag 1 april (2e Paasdag)
donderdag 9 mei (Hemelvaart)
vrijdag 10 mei (ADV)
maandag 20 mei (2e Pinksterdag)
woensdag 24 juli t/m vrijdag 16 augustus 2024 (bouwvak)
woensdag 18 september t/m dinsdag 24 september (afwezigheid Angelo)
vrijdag 20 december t/m maandag 6 januari 2025 (kerstvakantie)

Let op! Alle afspraken in onze showroom gaan op afspraak. 

Maandag t/m donderdag:
Van 8:30 tot 16:00 uur.

Vrijdag:
Van 8:30 tot 14:30 uur.

Extra sluitingen:
donderdag 9 mei (Hemelvaart)
vrijdag 10 mei (ADV)
maandag 20 mei (2e Pinksterdag)
woensdag 24 juli t/m vrijdag 16 augustus 2024 (bouwvak)

Vanaf half april t/m ca. half mei is het, i.v.m. een operatie van Angelo, helaas niet mogelijk een bezoek te brengen aan onze showroom. Mede hierdoor kunnen wij in deze tijd ook geen offertes maken.
Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip. 

Let op! Alle afspraken in onze showroom gaan op afspraak.  

Krommedijk 3, 3214 LH Zuidland

info@aluku.nl

0181-451851

WhatsApp ons