Afspraak maken

Kom gerust langs bij ons in de showroom zonder afspraak. Echter om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen, is het handig om een afspraak te maken. Geef aan welke dag u het liefst langs zou willen komen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Normaliter kun je zonder afspraak onze showroom bezoeken, echter vragen we je i.v.m. de huidige coronamaatregelen om een afspraak in te plannen. Zo kunnen we uitgebreid de tijd nemen om je op een zorgvuldige en persoonlijke manier te helpen. Ook voorkomen we zo dat het te druk wordt in onze showroom. Dus ben je op zoek naar kozijnen in regio Voorne-Putten en Rotterdam of wil je nieuwe aluminium of kunststof ramen kopen? Dan ben je bij Aluku aan het juiste adres.

Alle afspraken in onze showroom gaan op afspraak. Zo kunnen we uitgebreid de tijd nemen om je op een zorgvuldige en persoonlijke manier te helpen. Ook voorkomen we zo dat het te druk wordt in onze showroom. Dus ben je op zoek naar kozijnen in regio Voorne-Putten en Rotterdam of wil je nieuwe aluminium of kunststof ramen kopen? Dan ben je bij Aluku aan het juiste adres.

Openingstijden van de showroom

Maandag t/m donderdag:
Van 8:30 tot 16:00 uur.

Vrijdag:
Van 8:30 tot 15:00 uur.

Extra sluitingen:
Bouwvakvakantie 
Vrijdag 22 juli t/m vrijdag 19 augustus 

Let op! Alle afspraken in onze showroom gaan op afspraak. 

Krommedijk 3, 3214 LH Zuidland

info@aluku.nl

0181-451851