De geschiedenis van Aluku Zuidland B.V.

1 januari 1970 is de datum waarop Aluku Zuidland B.V. is geboren. Maartje van Noort startte in de loods van haar tweelingbroer Piet van Noort aan de Kerkweg 9 in Zuidland destijds het familiebedrijf dat 50 jaar later niet meer weg te denken is uit regio Voorne-Putten en Rotterdam.

Een hecht familiebedrijf met een rijke historie

Aluku Zuidland B.V. is een familiebedrijf die van moeder aan dochter is overgedragen. Het bedrijf is een geoliede machine met een hecht team vol gepassioneerde werknemers. Met meer dan 50 jaar aan ervaring kan Aluku zich echt een expert noemen op het gebied van aluminium en kunststof vakwerk. Kozijnen monteren kunnen wij als de beste. Van ramen, deuren, kozijnen, tot aan schuifpuien en terrasoverkappingen; Aluku maakt van elk project een succes.. Voor prachtige kozijnen in Voorne-Putten en Rotterdam moet je dus bij Aluku zijn. 

Goede en snelle communicatie

De passie van de werknemers en de deskundigheid van het team zorgt ervoor dat wij klanten goed kunnen adviseren. We ontzorgen op een professionele manier en betrekken onze klanten actief in het hele proces. Wat zo speciaal aan dit familiebedrijf is, vraag je? We communiceren goed en reageren snel op al jouw vragen. Dit maakt ons een betrouwbare partij die zich altijd aan de gemaakte afspraken houdt.

Ons Team

Het bedrijf wordt momenteel gerund door Angelo en Cora, de dochter van Maartje. Maartje van Noort zelf is helaas in 2016 overleden. Zij krijgen onmisbare hulp van Johan, Sjaak, Kees, Tom, Bart, Leon en  Rien. Omdat merendeel van het personeel al twintig jaar (of meer) in dienst is bewijst hoe hecht het team van Aluku is.

Benieuwd naar onze fantastische werknemers met de kennis en ervaring die jij nodig hebt? We stellen het trouwe team van Aluku Zuidland B.V. graag aan je voor

Cora

Cora is eigenaresse van Aluku en is (bijna) altijd op kantoor te vinden. Zij verzorgt alle administratieve taken en is het gezicht achter onze sociale mediakanalen.

Angelo

Angelo is de andere eigenaar van Aluku. Hij is het creatieve brein achter Aluku en weet klanten te voorzien van passend en vrijblijvend advies. Zowel op huisbezoek als in de showroom. Er zijn weinig mensen die zo gepassioneerd zijn over hun werk als onze Angelo. 

Sjaak

Sjaak en zijn meetapparaten zorgen voor de puntjes op de i bij Aluku. Sjaak doet de werkvoorbereiding. Inclusief het programmeren van de voorbewerking machine die daarna zijn werk kan gaan doen.

Bart en Rien

Samen vormen Bart en Rien een buitenploeg. Hoe ingewikkeld een klus ook lijkt; Bart is niet gek te maken. Zo geduldig is hij! Ook legt hij graag alles vast op de gevoelige plaat. Rien is onze benjamin. Sinds eind 2019 is Rien niet meer bij ons weg te denken.

Leon

Leon is superhandig. Zo zet hij zelf zonder problemen in de werkplaats alle ramen, deuren, schuifpuien en terrasoverkappingen in elkaar. Van alle markten thuis dus, die Leon.

Johan

Een echte pietje-precies. Koffie drinkt hij niet zonder een bijpassend koekje en ook in zijn werk is hij erg zorgvuldig. Van zagen, voorbewerken of het in elkaar zetten van kozijnen: Johan draait hier zijn hand niet voor om!

Kees en Tom

Dit koppel kun je niet los van elkaar beschrijven. Deze heren vullen elkaar namelijk voortreffelijk aan. Onze humorvolle Kees is dol op de muziek van 100% NL. Eén ding is zeker: deze heren zijn echte krachtpatsers en een waardevolle aanvulling op het team van Aluku.

WhatsApp ons