De geschiedenis van Aluku Zuidland B.V.

1 januari 1970 is de datum waarop Aluku Zuidland B.V. is geboren. Maartje van Noort startte in de loods van haar tweelingbroer Piet van Noort aan de Kerkweg 9 in Zuidland destijds het familiebedrijf dat 50 jaar later niet meer weg te denken is uit regio Voorne-Putten en Rotterdam.

Een hecht familiebedrijf met een rijke historie

Aluku Zuidland B.V. is een familiebedrijf die van moeder aan dochter is overgedragen. Het bedrijf is een geoliede machine met een hecht team vol gepassioneerde werknemers. Met meer dan 50 jaar aan ervaring kan Aluku zich echt een expert noemen op het gebied van aluminium en kunststof vakwerk. Kozijnen monteren kunnen wij als de beste. Van ramen, deuren, kozijnen, tot aan schuifpuien en terrasoverkappingen; Aluku maakt van elk project een succes.. Voor prachtige kozijnen in Voorne-Putten en Rotterdam moet je dus bij Aluku zijn. 

Goede en snelle communicatie

De passie van de werknemers en de deskundigheid van het team zorgt ervoor dat wij klanten goed kunnen adviseren. We ontzorgen op een professionele manier en betrekken onze klanten actief in het hele proces. Wat zo speciaal aan dit familiebedrijf is, vraag je? We communiceren goed en reageren snel op al jouw vragen. Dit maakt ons een betrouwbare partij die zich altijd aan de gemaakte afspraken houdt.

Ons Team

Het bedrijf wordt momenteel gerund door Angelo en Cora, de dochter van Maartje van Noort. Helaas is Maartje van Noort in 2016 overleden.

Sinds juni 2023 is Johan, na ruim 44 jaar (!) aan het genieten van zijn welverdiende pensioen! Zijn plaats is ingenomen door de zoon van Angelo en Cora; Angelo2. De jonge generatie; sneller en slimmer met computervaardigheden en barstensvol nieuwe ideeën. Een jaar voor zijn pensioen heeft Johan de kneepjes van het vak overgedragen aan Angelo2.  Angelo2 verzorgt momenteel al het aluminium zaag-&freeswerk in onze werkplaats, naast onze superhandige Leon die in de werkplaats probleemloos zelf alle ramen, deuren, schuifpuien en terrasoverkappingen in elkaar zet. Van alle markten thuis dus, die Leon.

Sjaak, die sinds 1981 (!) bij ons in dienst is, verzorgt de werkvoorbereiding. Hij zorgt dat alle spullen op tijd worden besteld en op tijd worden gemaakt
Na het definitief inmeten voert Sjaak alle gegevens in de computer, waarna de complete werkvoorbereiding er in de nieuwe voorbewerkingsmachine SBZ118 op de mm nauwkeurig uitkomt. Mochten er ergens toch nog probleempjes zijn; gezien de enorme jarenlange ervaring, lost Sjaak dit vlekkeloos op!

Het team van Aluku

Van links naar rechts Bart, Angelo2, Cora, Leon, Johan, Kees, Lennart, Sjaak, Pim, Angelo

De mannen op de Krommedijk 3

Dit zijn de mannen die op de Krommedijk 3, vanaf het meten voor een offerte tm de assemblage, zorgen dat alle ramen, deuren, schuifpuien en terrasoverkappingen tot in de puntjes, op tijd gereed staan. Zodat ze door de buitenploegen geplaatst kunnen worden Van links naar rechts Angelo, Leon, Johan (met pensioen), Sjaak, Angelo2

De buitenploeg

De buitenploegen bestaan momenteel uit (van links en rechts) de jarenlange ervaring van Bart en Kees geassisteerd door Lennart en Pim.

Deze zeer professionele buitenmonteurs zijn vakmensen en zetten net het stapje extra bij een vraag of opmerking. Ze denken heel graag met u mee!

De ene buitenploeg bestaat uit onze humorvolle en waardevolle Kees en Lennart. Onder de montage werkzaamheden, zingen deze beide vrolijke harde werkers uit volle borst met alle Nederlandstalige muziek mee.

 

De andere buitenploeg bestaat uit Bart en Pim. Hoe ingewikkeld een klus ook lijkt; Bart lost alle eventuele probleempjes in alle rust op en met het nodige geduld! Pim is de rechterhand van Bart, een jonge zeer leergierige spring-in-het-veld; dit koppel is beslist niet gek te maken.

De eigenaren van Aluku Zuidland B.V.

Angelo

Angelo is het creatieve brein achter Aluku en weet klanten te voorzien van passend en vrijblijvend advies. Zowel op huisbezoek als in de showroom. Er zijn weinig mensen die zo gepassioneerd zijn over hun werk als Angelo. 

Helaas heeft Angelo in 2021 een herseninfarct gehad. Lichamelijk gaat het heel goed, geestelijk op sommige dagen helaas wat minder. Mede gezien hierdoor is hij beperkt inzetbaar en kunnen er niet té veel afspraken op één dag worden gemaakt. Maar met de nodige communicatie van Cora, is er altijd wel een passende oplossing te vinden

Cora

Cora is (bijna) altijd op kantoor te vinden. Zij verzorgt alle administratieve taken en de planning. Tevens is ze het gezicht achter onze sociale mediakanalen. Om Angelo te ontlasten, lopen alle afspraken voor Angelo via haar.

WhatsApp ons