Geschiedenis

Op 1 januari 1970 is Maartje van Noort gestart met het bedrijf in een loods van haar tweeling broer Piet van Noort, aan de Kerkweg 9 te Zuidland. Enige jaren later is het bedrijf verhuisd naar de Krommedijk 3 in Zuidland, waar het bedrijf momenteel nog steeds gevestigd is. 

Maartje van Noort heeft het bedrijf  van niets tot een prachtig mooi bedrijf opgebouwd. In de loop der jaren zijn ook haar ex-schoonzoon Johan, haar dochter Cora en haar schoonzoon Angelo in het bedrijf komen werken. Een echt familiebedrijf dus. Helaas is Maartje van Noort in februari 2016 overleden.

Het bedrijf wordt momenteel door Angelo en Cora gerund. Zij worden bijgestaan door de onmisbare hulp van Johan, Sjaak, Kees, Tom, Bart en Leon. Dat er van een prettige werksfeer en samenwerking sprake is, is wel degelijk een feit; het personeel is 20 jaar of meer in dienst!

Ons Team

Het ervaren team van Aluku

Cora

Cora is eigenaar van het bedrijf en is (bijna) altijd op kantoor te vinden, waar zij de administratieve taken oppakt en de social media onderhoudt.

Angelo

Angelo is eigenaar van het bedrijf. Hij gaat bij klanten langs om e.e.a. op te meten voor een offerte, hij zit vol ideeën en voorziet u graag vrijblijvend van advies, zowel terplekke als in onze showroom

Sjaak

Sjaak zet bij ons de puntjes op de i. Hij gaat bij de klant langs voor het opnemen van de definitieve maatvoering. Hij doet de benodigde bestellingen en verzorgt de werkvoorbereiding inclusief het programmeren van de voorbewerkingsmachine, zodat deze ook zijn werk kan gaan doen! Tevens verzorgt Sjaak het servicewerk.

Bart

Bart is onderdeel van de buitenploeg Bart en Leon. Bart is onmisbaar voor de buitenploeg. Hij is geduldig en niet-gek-te-maken. En indien nodig legt Bart alles digitaal vast.

Leon

Leon is het andere lid van de buitenploeg Bart en Leon. Als het nodig is, zet hij in de werkplaats de kozijnen met de nodige zorg en aandacht in elkaar. Kortom, een ontzettend handig ventje! Ook Leon is van alle markten thuis!

Johan

Johan is een alleskunner en pietje-precies, die zijn koffie altijd drinkt met een koekje. Van werkvoorbereiding, zagen, voorbewerken en het in elkaar zetten van kozijnen: Johan draait hier zijn hand hier niet voor om!

Kees en Tom

Kees en Tom vormen samen één van onze buitenploegteams. Zij vullen elkaar waar nodig voortreffelijk aan. De humorvolle Kees doet graag zijn werk vlekkeloos met de muziek van 100% NL op de achtergrond. Tom is de meedenker en krachtpatser en daar hoort op zijn tijd wel een sigaartje bij.