Deuren

Een aluminium deur biedt eindeloos veel mogelijkheden. De meeste aluminium deuren hebben een modern uiterlijk, maar ook een landelijke look is mogelijk. Bovenal is een aluminium deur stevig, onderhoudsarm, perfect isolerend en gaat een leven lang mee. 

Voordeuren zijn er in zeer veel verschillende uitvoeringen. De deuren kunnen in kunststof en aluminium worden uitgevoerd. Als basisuitvoering kunt kiezen voor isolatieglas met een bewerking of figuur. In plaats van een glasvulling kan er paneelvulling worden toegepast.

Voor de paneelvulling kunt u kiezen uit de collectie van Obuk deurvullingen. Deze deurvullingen gaan van klassiek tot modern.
Voor de sterkte van de paneelvulling gaan wij standaard uit van een aluminium basisplaat binnen en buiten. Deze plaat wordt dan voorzien van een kleur door middel van poedercoaten of door hem te voorzien van een renolitfolie. Standaard wordt de paneelvulling in de deurvleugel gemonteerd. Hij is dan duidelijk zichtbaar aan de buitenzijde het kozijn, de deurvleugel en het paneel.

Voor een luxe uitvoering kan de paneelvulling vleugeloverdekkend uitgevoerd worden. De deurvleugel en paneel worden aan de buitenzijde één geheel (klik voor een voorbeeld op de foto hiernaast). Let wel dit kunnen wij alleen aan de buitenzijde uitvoeren. 

Extra’s
Op de voordeur kunt u kiezen om er een rvs greep, cilinderrozet en eventueel brievenbus te monteren. Het is ook mogelijk om een deurwachter in te bouwen. (de moderne uitvoering van het deurkettinkje) Voor de scharnieren kunt u kiezen voor stoere blokscharnieren of slanke deurpaumelles.

Veiligheid
Alle deuren zijn inbraakwerend uitgevoerd met standaard SKG** beslag en voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Achterdeuren en stolpdeuren
Behalve voordeuren zijn er ook achterdeuren en stolpdeuren. De kunststof deuren worden voorzien van een bijpassende kunststof onderdorpel. Of u nu uw eigen woning bouwt of u uw bestaande renoveert, bij de deuren van Aluku Zuidland vindt u altijd de juiste oplossing.
Leverancier
Onze leverancier van deuren is Obuk

Garanties

Algemene geldende fabrieksgaranties (voor nadere specificaties; vraag dit bij ons na of klik hier

Geïnteresseerd in deuren van Aluku?

Maak een afspraak en kom langs bij ons in de showroom voor advies op maat. 

Recente Projecten

Deuren

Deuren
Aluku Zuidland

Aanbouw Rotterdam

Bij deze diktevreden klant hebben wij openslaande aluminium deuren geplaatst Deze klant wilde in eerste instantie stalen kozijnen. Gezien de enorme prijs hiervan, zijn ze

Meer lezen >>