Deuren

Je nieuwe voordeur zet de toon voor de rest van het huis. Het is immers het eerste dat mensen zien als ze bij je over de vloer komen. Kies je voor een aluminium deur met moderne uitstraling of wil je juist een deur met een landelijke look? De deur is onderhoudsarm, stevig, isoleert goed én gaat een leven lang mee.

Geen voordeur is hetzelfde. Ze zijn er namelijk in alle denkbare uitvoeringen. Zo kan een deur gemaakt worden van kunststof, maar ook van aluminium. In de basis kun je kiezen voor isolatieglas met een stijlvolle gravering naar jouw smaak. Wil je liever geen glas in de deur? Dit kan uiteraard ook vervangen worden door een paneelvulling. Het is maar net wat jouw persoonlijke voorkeur heeft. 

Paneelvulling naar jouw wensen
Bij Aluku hebben we prachtige deurvullingen van Obuk. Deze paneelvullingen zijn er in een klassieke, maar ook een moderne uitvoering. Omdat wij willen dat de deur jarenlang meegaat, versterken wij de paneelvulling standaard met een aluminium basisplaat aan zowel de binnen- als de buitenkant van de deur. We geven de plaat een mooie kleur door gebruik te maken van de techniek poedercoaten of renolitfolie. Wij monteren de paneelvulling ook vakkundig en zorgvuldig zodat hij zichtbaar is aan de buitenzijde van het kozijn, de deurvleugel en het paneel. Zo weet je zeker dat hij stevig vastzit.

Wil je een luxueuze uitstraling? Dan maken wij de paneelvulling vleugeloverdekkend. Dat betekent dat de deurvleugel en paneel aan de buitenkant één geheel worden. Dit kan echter alleen aan de buitenzijde van de deur en geldt dus niet voor aan de binnenkant. Ons deskundige personeel zal je uiteraard goed begeleiden bij het maken van deze keuzes.

Extra’s
Wil je jouw voordeur personaliseren? Wij van Aluku monteren dan graag een rvs greep of brievenbus aan je voordeur. Je hebt ook nog een keuze uit verschillende scharnieren zoals grove blokscharnieren of juist hele slanke deur paumelles.

Veiligheid
Alle deuren van Aluku zijn inbraakwerend en uitgevoerd met standaard SKG** beslag die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Achterdeuren en stolpdeuren
Naast je voordeur, kunnen we ook een achterdeur of stolpdeur voor je maken. Ook deze kunnen volledig naar wens (en op maat) worden gemaakt. De kunststof deuren worden voorzien van een bijpassende kunststof onderdorpel. Samen met jou kijken we naar deuren die goed aansluiten bij jouw wensen. Want met zoveel keuze, kun je wel wat hulp gebruiken. 

Leverancier
Onze leverancier van deuren is Obuk

Garanties

Algemene geldende fabrieksgaranties (voor nadere specificaties; vraag dit bij ons na of klik hier

Geïnteresseerd in deuren van Aluku?

Maak een afspraak en kom langs bij ons in de showroom voor advies op maat. 

Recente Projecten

Deuren

Deuren
Aluku Zuidland

Kunststof stolpdeuren

Onder fijne samenwerking en in opdracht van Onderhoudsbedrijf Arnold Snijders hebben wij kunststof kozijnen geplaatst in een door hun gemaakte aanbouw in Spijkenisse. Het kunststof

Meer lezen >>
WhatsApp ons