Schuifpuien

Haal buiten naar binnen – en andersom – met de prachtige schuifdeuren van Aluku. De schuifpuien worden gemaakt van aluminium en zorgen ervoor dat je meer licht in huis krijgt. Ook ideaal: de schuifpuien zijn ruimtebesparend.

Voor elke situatie een passende schuifpui
Goed om te weten: alle schuifpuien worden standaard gemaakt van aluminium. Wij kunnen de schuifpuien 2-delig, 3-delig, 4-delig, maar ook met duorail, tri-rail én als schuif of hefschuif uitvoeren. Keuze genoeg dus! Bij Aluku kun je echt een schuifpui samenstellen die perfect past bij jouw woning. 

Anti-inbraak 
Bang voor inbrekers hoef je met de Aluku schuifpuien van aluminium niet meer te zijn: alle puien worden namelijk voorzien van de nieuwste technieken om jouw veiligheid te waarborgen. Zo worden de puien standaard geleverd met: tweezijdig letselveilig HR++ isolatieglas en voldoen ze aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kleur
De schuifpuien zijn uitvoerbaar in alle (!) RAL-kleuren uit de waaier. Dit zijn dus ruim 150 kleuren om uit te kiezen. Kleine kans dus dat er geen kleur bij zit naar jouw smaak. Naast een keuze uit eindeloos veel kleuren, kun je ook kiezen uit drie verschillende uitvoeringen: in zijdeglans (70% glansgraad), mat (30% glansgraad) of fijnstructuur (30% glansgraad).

Boordevol extra’s 
Om de schuifpuien van Aluku helemaal te personaliseren, hebben we heel veel extra’s. Zo kan de binnen- en buitenkant in verschillende kleuren worden uitgevoerd (dit noemen wij in vaktermen bicolor). Plaatsen we ventilatieroosters naar wens en kan er een knopcilinder aan de binnenkant worden gemonteerd. Ook kan er – als je dat handig vindt, natuurlijk – een plissé vouwhordeur worden opgebouwd. Deze hor zorgt ervoor dat insecten niet meer naar binnen kunnen vliegen. Wij zouden het wel weten!

Productsheets.indd

Vouwdeursysteem
In plaats van schuifpuien, is er ook een keuze voor een vouwsysteem. Dit betekent dat de deuren zijdelings worden weggeschoven. Dit kan naar links, naar rechts, naar binnen én naar buiten. De keuze is reuze dus! Doordat de deuren volledig uit zicht verdwijnen als je de deuren open schuift, krijg je een open uitzicht waar je U tegen zegt. Zo stap je vanuit de woonkamer zo de tuin in. Bekijk alle mogelijkheden van onze vouwwanden  in de showroom.

Leverancier
Onze leverancier van de schuifpuien is AluK, zij maken al meer dan 60 jaar prachtige aluminium schuifpuien. Van AluK gebruiken we altijd de puien uit de Notus (en S141) serie.. Voor grotere afmetingen kiezen we liever voor de S141 serie.

Aluk

Garanties

Algemene geldende fabrieksgaranties (voor nadere specificaties; vraag dit bij ons na of klik hier

Geïnteresseerd in schuifpuien van Aluku?

Maak een afspraak en kom langs bij ons in de showroom voor advies op maat. 

Recente Projecten

Schuifpuien

Ramen en Kozijnen
Aluku Zuidland

Renovatie bungalow te Oostvoorne

Aluminium kozijnen geplaatst KAWNEER RT72 reflex 1.6 en aluminium schuifpuien ALUK type Hestia in de kleur gitzwart RAL 9005 fijnstructuur Dit in samenwerking met Brökling

Meer lezen >>
WhatsApp ons