Horren

Een hor houdt ongedierte buiten zodat u zorgeloos uw huis kunt ventileren. Zo kunt u in de warme zomermaanden genieten van een lekker fris briesje die uw huis koel houdt. Horren kunnen in allerlei maten worden gemaakt en kunnen gebruikt worden voor zowel ramen, deuren als schuifpuien.

We kennen het allemaal: je keuken zit binnen de kortste keren vol met vliegende insecten. Van wespen tot aan de kleine fruitvliegjes. Eén ding hebben ze gemeen: gewenst zijn ze allerminst. Je bent uren kwijt aan het vangen van de vliegende beesten en echt hygiënisch zijn ze ook niet. De keuze is dan al vaak gemaakt: zodra je buiten van de zon gaat genieten, gaat de deur achter je dicht. Hierdoor komt er weinig frisse lucht naar binnen en wordt het binnenshuis minder aangenaam.

De op maat gemaakte horren van Aluku kunnen hier een uitkomst bieden. De horren worden zo gemaakt dat ze perfect passen op jouw deuren, waardoor insecten geen schijn van kans meer maken. Je kunt insecten weren en tegelijkertijd heerlijke frisse lucht door je woonkamer heen laten stromen. Een fantastische oplossing denken wij. Ook ideaal: onze horren passen op iedere deur, maar kunnen ook op maat gemaakt worden voor je ramen en schuifpuien. Zo kunnen muggen je niet langer wakker houden in de nacht. Door onze horren kun je ook in de zomer genieten van een koude bries. Geloof ons; je nachtrust gaat je dankbaar zijn.

hor voor schuifpui

Horren op maat: dit zijn de mogelijkheden bij Aluku
Voor een schuifpui of achterdeur kunnen wij gelijktijdig een enkele plissé vouwhordeur leveren en monteren. Ook een levering van een dubbele plissé deur behoort tot de mogelijkheden van Aluku. Alle horren zijn fraai vormgegeven en zijn standaard vervaardigd van zwart gaas. Heb je een draaikiepraam? Ook daar kunnen we een hor voor maken. Deze hor staat bekend onder de naam: inzethor. Wij van Aluku maken dus voor iedere deur of raam een passende hor zodat jij weer zorgeloos (of in ieder geval zonder muggen) kunt slapen.

Leveranciers
Wij zijn leverancier van Unilux en Brasser horren. 

Geïnteresseerd in horren van Aluku?

Maak een afspraak en kom langs bij ons in de showroom voor advies op maat. 

Recente Projecten

Horren

WhatsApp ons