Kunststof kozijnen

Geef je woning een warme uitstraling met de kunststof ramen van Aluku. Waarom kiezen voor kunststof kozijnen? Ze zijn makkelijk te onderhouden, beschermen tegen woninginbraak en zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Zo vind je altijd een kunststof kozijn die bij jouw smaak en woning past.

Dit zijn de voordelen van kunststof kozijnen:

Kunststof kozijnen in veel verschillende stijlen
Onze kunststof ramen en kozijnen (van het fabricaat K-Vision 76) worden gemaakt in Gemert door Smits Bedrijven en zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo bestaan er kozijnen voor vaste ramen, draaivalramen, uitzetramen, maar ook voor voor- en achterdeuren. Er is dus altijd een kunststof kozijn die bij jouw woning past. Alle deuren worden overigens standaard voorzien van een vol kunststof DTS-onderdorpel (deze is altijd massief en uitgevoerd in de kleur zwart).

Standaard Hoekverbinding
De hoekverbindingen van de kunststof kozijnen van Aluku worden standaard uitgevoerd in het verstek met een afgestoken las. De tussenlijnen worden door ons mechanisch en zorgvuldig bevestigd.

HLV (Hout look verbinding)

Rechte hoekverbinding HLV
HLV staat voor Hout Look Verbinding. Het is een uniek systeem waardoor een kunststof kozijn bijna niet meer te onderscheiden valt van een traditioneel houten kozijn. Onze kunststof ramen hebben dit HLV-systeem aan de buitenzijde van het raam. 

kunststof kozijn met hout look
column_colors@2x

Kleuren

Onze kunststof kozijnen worden standaard geleverd in het wit (RAL 9016) en crème (RAL 9001). Wil je liever toch een andere kleur op de kozijnen? Dan kun je kiezen voor twee andere uitvoeringen, namelijk renolitfolie (een houtstructuur) of het 2-componenten laksysteem dat we hierboven ook al kort beschreven. 

Renolitfolie is standaard verkrijgbaar voor de buitenzijde. Op aanvraag is het ook verkrijgbaar voor de binnenzijde. Renolitfolie is in de volgende kleuren beschikbaar (andere kleuren op aanvraag beschikbaar): 

RAL 9010: reinwit
RAL 9001: crème
RAL 6009: dennengroen
RAL 5011: staalblauw
RAL 7016: antracietgrijs
RAL 3005: wijnrood
RAL 7021: grijszwart

Garanties

Algemene geldende fabrieksgaranties (voor nadere specificaties; vraag dit bij ons na of klik hier

WhatsApp ons