Aluminium kozijnen

Aluminium ramen en deuren geven je huis een moderne uitstraling. Deze kozijnen zijn ook nog eens heel onderhoudsarm. Zo hoef je ze niet meer te schilderen en zijn ze goed geïsoleerd. Ook fijn: het aluminium vakwerk van Aluku houdt inbrekers buiten de deur. De aluminium kozijnen voldoen namelijk aan het keurmerk van de VMRG en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Klinkt goed, toch?

Dit zijn de voordelen van aluminium kozijnen

Het materiaal aluminium is van alle markten thuis
Als je kozijnen wilt vervangen, zal je misschien niet direct aan aluminium kozijnen denken. Misschien omdat je bang bent dat er condens aan de binnenkant van de ramen vormt of omdat je geen saaie grijze kozijnen wilt hebben. Maar al deze vooroordelen zijn tegenwoordig niet meer relevant. De techniek is zó vooruitgegaan dat er nog maar weinig condensvorming is en je kunt de kozijnen nu in alle denkbare kleuren verkrijgen. Aluminium kun je nu tevens op meerdere manieren uitvoeren: van smal strak tot aan robuust en grof. Wat uniek is aan de aluminium kozijnen van Aluku? Al onze aluminium kozijnen worden in onze werkplaats op Zuidland gemaakt. Vakwerk op maat dus.

Verschillende systemen
Bij alle aluminium kozijnen van Aluku zijn de hoeken vaak in het verstek en de stijlen en regels altijd stomp. Deze stijlen en regels worden, als dat gewenst is, van een uitwendig verstevigingsprofiel. Onze vaste leveranciers zijn de firma’s Kawneer en AluK. Zij maken goed isolerende kozijnen van topkwaliteit.

Kawneer
Ramen en Deuren
GT 70 S
RT 62
RT 72 reflex
RT 72 Hi+
RT 82 Hi+
Aluk
Ramen en Deuren
Apollo
Triton
Triton Hi
Themis
Themis Hi
Themis Next
De kozijnen worden voorzien van diversen keurmerken KOMO-keur, VMRG-keurmerk, inbraakwerendheid en CE-keur.

Oneindige mogelijkheden
Misschien wel het grootste voordeel van aluminium kozijnen, is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Je kunt onder andere de look, de kleur, de dikte van het glas (triple glas) helemaal naar wens aanpassen. Dit allemaal zonder dat de isolatie van de kozijnen in het geding komt. Zelfs voor energieneutrale woningen maken wij prachtige aluminium kozijnen. Je kunt je fantasie dus helemaal de vrije loop laten!

column_colors@2x

Kleuren
Bij de keuze voor de kleur gebruiken we bovenstaande RAL-kleuren die naast de standaard uitvoering met 70% glansgraad ook in het mat kunnen worden gemaakt (glansgraad van 30%). Ook kan er gewerkt worden met een zogeheten fijnstructuur kleur. We kunnen ook een verschillende kleur aanbrengen aan de binnen- en buitenzijde. Handig als je binnen een andere sfeer wilt neerzetten als buiten.

Garanties

Algemene geldende fabrieksgaranties (voor nadere specificaties; vraag dit bij ons na of klik hier

WhatsApp ons